Mancare de cartofi cu afumatura

de MotanLaOale in Porc, 6 Oct 2018 | 4684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 400 g carne afumata (scarita)
  • 4 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta tomate
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu afumatura:

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Ardeiul se curata, se spala si se taie marunt.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 4-5 minute.

Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 3-4 minute.

Se pune afumatura si apa si se fierbe 15-20 minute.

Se pun cartofii, se completeaza cu apa si se fierb inca 15 minute.

Se pune pasta de tomate, se amesteca si cand da in clocot se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

Spre sfarsit se pune si mararul tocat marunt, se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.

Se mananca calda cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Costițe de porc si cartofi la cuptor