Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 29 Apr 2016 | 5024 vizualizari

 

tare bune au fost legumele la cuc 

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii mari
  • 1 morcov
  • 1/2 bucata pastarnac
  • 2 bucati dovlecei
  • 50-100g ciuperci
  • vegeta/piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker:

Ceapa se toaca marunt,se pune in vasul de la Multicooker cu ulei de masline si morcovul taiat rondele,se seteaza functia Fry pentru cateva minute,se adauga si ciuperciile curatate si taiate feliute mici,se lasa sa se caleasca cateva minute,se mai completeaza cu ulei daca mai este nevoie.

Dovleceii se curata de coaja si se taie cuburi si se pun in vasul de la Multicooker.

Se acopera cu apa,se pun condimentele,se seteaza Functia Boil pentru 30-40 minute.

Intre timp se verifica sa nu scada apa de tot.

La sfarsit se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ciuperci la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume