Mancare de legume la tigaie

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 4 Oct 2017 | 3706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi
  • 1/4 varza alba
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 paksoi (varza chinezeasca; poate fi inlocuit cu spanac)
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de legume la tigaie:

Se spala cartofii foarte bine si nu se curata de coaja. Se taie longitudinal in sferturi, apoi in felii. 

Se taie varza julienne. Se curata ceapa si morcovii de coaja. Ceapa se taie julienne, iar morcovii rondele. Paksoi se toaca marunt. 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu spre mare. Se adauga cartofii, se lasa 3-4 minute pana se rumenesc usor, se intorc, se adauga sare si piper si se mai lasa putin. Se gatesc 8-10 minute, pana sunt aproape gatiti complet. 

Se adauga restul legumelor, sare si piper si se acopera cu un capac. Se lasa 5-7 minute la foc mic. 

Se consuma imediat.

TIPS-URI

1

Delicios cu salata de varza sau avocado

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"