Mancare de linte

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 29 Ian 2013 | 5837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de linte(400 g)
  • 1 pastranac
  • 1 morcov
  • 1\2 telina
  • 2 cepe medii
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte:

Punem la fiert pastranacul, morcovul si telina.

Dupa ce s-au fiert legumele, le punem in vasul de la blender si le pasam.

Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei la incins si adaugam ceapa.

Adaugam putina sare si lasam sa se caleasca pana se inmoaie.

Dupa ce s-a calit ceapa adaugam legumele pasate, mai lasam 1-2 minute, apoi adaugam lintea cu tot cu zeama.

Lasam pe foc pana cand zeama de la linte scade.

Asezonam cu sare si piper, apoi dam la o parte.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de linte