Mancare de linte cu conopida si piept de pui

de katty in Pui, 24 Noi 2017 | 6055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva linte
  • 1/2 conopida
  • 200 gr piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 conserva de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei de rapita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte cu conopida si piept de pui:

Conopida o desfacem buchetele, o spalam si o fierbem 5 -7 minute, in apa fierbinte cu sare. O scurgem.

In uleiul incins punem ceapa taiata fin si morcovul fasii. Amestecam usor pana ceapa devine translucida, adaugam usturoiul,  apoi adaugam pieptul de pui.

Amestecam pana carnea se albeste pe toate partile.

Stingem cu rosiile pasate, adaugam conopida, sare, piper  si mai fierbem cateva minute pana sosul incepe sa se lege. Adaugam lintea scursa si clatita.

Presaram patrunjel verde inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte cu conopida si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu carne de pui, gratinate la cuptor