Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc

de meosiris in Porc, 1 Aug 2009 | 5703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 conserve de mazare
  • 3 file-uri de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel
  • delikat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc:

-Curatam si spalam ceapa si morcovul, apoi tocam marunt ceapa iar morcovul il dam pe razatoare. Le punem la calit in putin ulei.
-Separat taiem file-urile de porc in bucatele mai mici pe care le spalam, le condimentam apoi le prajim in ulei incins. Cand sunt gata le scoatem si le lasam deoparte.
-Dupa ce am calit legumele, adaugam mazarea si cartofii taiati cubulete si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc potrivit. Cand cartofii sunt aproape gata, adaugam si bucatelele de carne prajite. Condimentam, adaugam si cele 2 linguri pasta de tomate iar daca mancarea e prea subtire, adaugam 1 lingura de faina amestecata bine cu putina apa.
-Mai lasam pe foc pana cartofii sunt bine fierti si mancarea se mai ingroasa. La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.

 

COMENTARII (1)

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 09:25

bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21