Mancare scazuta din fasole verde si rosie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 26 Apr 2017 | 4923 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • cca 600 gr fasole verde congelata
  • 1 conserva fasole rosie prefiarta
  • 1 fir mic de praz
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie mica de dafin
  • 1 conserva cubulete de rosii in bulion
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1/2 cana apa
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare scazuta din fasole verde si rosie:

Se curata prazul, se spala si se taie rondele.

Se pune la calit, in ulei de masline, pentru 4-5 minute.

Adaugam boabele de mustar, foaia de dafin, fasolea verde congelata, pasta de ardei, rosiile din conserva. acoperim cratita si lasam la foc mic, 15 minute, daca este nevoie, punem putina apa, asta depinde de timpul si de tipul de preparare necesar pentru fasolea congelata.

Boabele de fasole rosie se scurg din conserva, se clatesc usor cu apa rece, apoi se adauga peste fasolea verde din cratita.

Amestecam, adaugam sare si piper dupa gust, lasam 5 minute mancarea la foc mic, apoi presaram patrunjel verde, oprim focul si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare scazuta din fasole verde si rosie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu cartofi ( de post)