Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Fasolea congelata se pune la foc sa fiarba in apa si putina sare.
Ceapa, usturoiul se curata, se tocata marunt si se pune la calit in ulei.
Cand ceapa s-a inmuiat adaugam condimentele si potrivim de gust.
Peste ceapa adaugam conserva cu rosii tocate si amestecam bine , lasam pe foc 4-6 minute.
Fasolea dupa ce a fost fiarta o scurgem de apa si o punem peste sosul de rosii si ceapa. Lasam la foc potrivit pentru 5-7 minute, amestecam din cand in cand si mancarica este gata.
O servim cu mamaliguta calda sau asa cum ne place noua!
Pofta buna!
1
condimentele se pun dupa gustul vostru
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult