Mancarica de spanac

de Laly in Mancaruri de post, 2 Dec 2010 | 5572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat (curatat de codite)
  • 2 cepe mai mici
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de faina
  • sare
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de spanac:

Se curata de codite si se spala spanacul.Se pune intr-o oala si se opareste.

Intre timp se toaca ceapa marunt si se pune la calit la foc mic.Dupa ce spanacul s-a oparit se scurge de zeama si se toaca marunt.

Peste ceapa se adauga lingura de faina si se mesteca bine sa nu se faca cocoloase.Se pune spanacul si se adauga din zeama in care a fiert cat sa-l acopere.

Se lasa la fiert la foc mic.Cand este aproape gata se adauga pasta de tomate si usturoiul pisat.Cand am oprit spanacul,adaugam leustean verde.

Este o mancarica delicioasa in zilele de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

kamy 1

02.12.2010, 19:21

mama-l facea cu bulionsuper bun 5f

kamy 1

02.12.2010, 21:40

lalyyyyyy...ce fac acolo????in culinar.ro??

MIUTA 1

03.12.2010, 15:31

Foarte bun 5 furcu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu snitele de soia in crusta rosie