Mancarica de spanac cu oua ochiuri

de Rux in Mancaruri de legume, 14 Noi 2010 | 2423 vizualizari

 

Deliciu total!

 

INGREDIENTE

Pentru preparare avem nevoie de:

  • 1 kg spanac curatat si spalat,
  • o ceapa,
  • 3 linguri ulei masline,
  • usturoi verde( merge si obisnuit),3 catei mari
  • 3 linguri pline de bulion,
  • sare dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de spanac cu oua ochiuri:

Punem in oala putina apa, facem mereu asa astfel incat sa nu calim, caci nu este un obicei sanatos, adaugam uleiul , apoi ceapa tocata, usturoiul zdrobit, spanacul si sotam 5 minute, adaugam apa si lasam sa fiarba spanacul la foc mic( atentie fierbe repede), cand a fiert, adaugam bulionul, sare dupa gust si gata. Ne ocupam de oua, le preparam si le servim alaturi de mancarica de spanac...o bunatate!

 

COMENTARII (9)

elena1988 1

11.02.2011, 20:13

Rux 1

19.03.2011, 17:04

adry88 1

29.05.2011, 12:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L