Mancarica de vara in plina iarna

de anomisana in Pui, 25 Feb 2011 | 2653 vizualizari

 

Intr-o seara nu mai stiam ce sa gatesc si am facut un scurt raid de cumparaturi, cu gandul la niste legume cu pui. Nu aveam ceva precis in gand, decat ca trebuie sa aiba culoare. Iata ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • vreo 2 morcovi
  • 1 brocoli
  • vreo 2 cepe
  • 1 ardei mare rosu
  • 2 cartofi
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • patrunjel verde
  • sare, piper
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de vara in plina iarna:

Pentru inceput, se toaca marunt legumele, si se rupe in buchetele brocoli. Apoi  se taie cuburi carnea. Se pune ceapa la calit in putin ulei pana sticleste. Se adauga cuburile de carne si se tine totul pe foc pana se albeste carnea. Apoi se adauga putina apa calda, si se lasa totul sa se inabuse putin. Se adauga legumele taiate cuburi, in ordinea de fierbere, cele mai tari la inceput iar cele mai moi spre sfarsit. Putin inainte de a fi totul gata, se adauga rosiile si se potriveste de sare si piper. Cand totul este gata, se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.   

 

RETETA IN IMAGINI

Mancarica de vara in plina iarna-0
Mancarica de vara in plina iarna-1
Mancarica de vara in plina iarna-2

COMENTARII (40)

Cris2711 1

04.03.2011, 17:20

La Multi Ani

Bunica 1

04.03.2011, 17:35

La multi ani !

anomisana 1

14.03.2011, 21:27

Multumesc din suflet dragele mele, pentru urarile voastre, desi o fac cu mare intarziere. Anul acesta, aniversarea mea a fost umbrita de pierderea prematura a mamei mele, care s-a stins in 27 febr. Inca odata, va multumesc pentru urari.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41