Marinata de peste

de Rocsi in Peste, 6 Dec 2010 | 5069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie macrou marinat bucati(cam 300 de grame)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • cateva felii de gogosar in otet
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • putin otet
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de peste:

Curatam ceapa,o spalam si o taiem julien.

intr-o tigaita punem 1 cana jumatate-2 cani apa ,uleiul si putin otet.

punem tigaita pe foc.

cand incepe sa fiarba adaugam ceapa taiata.

ii dam cateva clocote pentru a se inmuia putin(nu o puneti la fiert si uitati de ea,ca se inmoaie prea tare si nu mai este buna).

morcoul il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

feliile de gogosari le taiem bucati mai micute.

dupa ce am inmuiat putin ceapa,o scurgem de zeama si o lasam la racorit.

intr-un bol punem bucatile de peste marinat(daca sunt prea mari mai le taiati putin).

deasupra punem ceapa oparita,morcovul ras,gogosarii taiati.

condimentam cu sare si piper dupa gust si 2-3 linguri zeama de lamaie.

amestecam usor toate ingredientele ,apoi serviti.

 

COMENTARII (24)

Rocsi 1

07.12.2010, 21:22

sylvia,cris

mamaieelena 1

09.12.2010, 09:24

ce colorata e si gustoasa sunt sigura

Rocsi 1

09.12.2010, 11:00

mamaieelena

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20