Marinata de scrumbie

de Andreea Baraboi in Mancaruri cu carne, 29 Sep 2014 | 993 vizualizari

 

Imi era dor de o marinata de scrumbie.

 

INGREDIENTE

  • 2 scrumbii
  • o ceapa
  • un morcov
  • 500 ml apa
  • otet dupa gust
  • piper
  • foi dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de scrumbie:

Spalam  scrumbia si o curatam in interior dupa care o taiem rondele  mai grosute.

Curatam si spalam ceapa pe  care o taiem pestisori.

Curatam si spalam morcovul pe care il taiem  rondele.

Intr-un  recipient adaugam un  strat de  scrumbie, unul de  morcov,si unul de  ceapa si tot asa pana  terminam.

Adaugam piperul si foile de  dafin ,apa si otetul.

Potrivim de gust otetul  cine  prefera  mai acrut poate adauga mai mult, cine il prefera mai dulceag diminueaza  doza de otet.

Am amestecat bine cu o lingura si am lasat la macerat pt 4-5  zile  dupa care putem savura .

Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Marinata de  scrumbie 344438
retete culinare - Marinata de  scrumbie 344439
retete culinare - Marinata de  scrumbie 344440
retete culinare - Marinata de  scrumbie 344441

COMENTARII (11)

Andreea Baraboi 1

29.09.2014, 20:45

multumesc

Bunica 1

29.09.2014, 20:49

Tare buna este! O fac din orice peste

babi5 1

30.09.2014, 10:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D