Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe

de Mihaela11_jo in Muraturi, 18 Noi 2010 | 23706 vizualizari

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

19.11.2010, 00:04

asa este sunt tare delicioasem-au innebunit arabii astia de pe aici cu toate soiurile de masline conservate fiecare in diferite arome

Sidy 1

19.11.2010, 07:21

Mihaelo ma omori Ce bunatate trebuie sa fie Numai am citit reteta si deja imi ploua in gura... Dar in borcanele mai mici nu ai pus ? Nu de alta dar ma gandeam sa ma dau pe linga tine, poate mi-l dadeai mie

Dana Cristea - pusikmea 1

19.11.2010, 07:54

si eu vreau un borcanel..bine ai venit mihaela, acum mi-am dat seama cine esti

RuxyRux 1

19.11.2010, 08:17

Foarte interesant!

epurasha2bb 1

19.11.2010, 09:28

super bun!

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 11:02

Draga Ligia, multumesc pentru aprecieri.Tu unde traiesti?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 11:03

Draga Sidy, pentru familia ta ajunge un borcanel?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 11:13

Ruxy si Mariana sunteti inviatele mele

vanilla 1

19.11.2010, 12:23

foarte interesant! amtrecut la fav ca cine stiie cand o sa o incerc!

Gouda 1

19.11.2010, 14:07

wow

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 14:56

wow..........ce bunaciune.................nu-i asa ca un borcanel este al meu?......................

Mihaela11_jo 1

22.11.2010, 00:29

Sidy l-a comandat pe cel mic
Cel mijlociu este al tau
pe langa producatoare de ulei de masline cred ca am un viitor ca producatoare de conserve de masline

Ligia Bxl 1

23.11.2010, 16:17

cu placere MIHAELA eu locuesc de 8 ani la Bruxel-Belgia

Ligia Bxl 1

23.11.2010, 16:20

foarte bune si sanatoase fetelor mai ales uleiul de masline,eu eram foarte bolnava de stomac aveam aproape ulcer pe sistem nervos si m-am vindecat cu ulei de masline

silvi0ara 1

23.11.2010, 16:45

Chiar asa,si eu m-am facut bine de stomac tot cu uleiul de masline.
Daca tot faci pomana,trimite si mie unul.

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 00:37

Draga Ligia, fiind noua pe bucataras am descoperit profilul tau si faptul ca locuiesti la Bruxelles; in plus uleiul de masline este foarte sanatos si datorita faptului ca are cel mai scazut continut in colesterol.
Noi folosim uleiul nerafinat, este mult mai aromat.

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 00:37

Silvioara nu pot sa-ti refuz nimic
Azi am pus si masline negre; se prepara diferit de cele verzi; in plus le crestez inainte de a le pune in apa ; o adevarata fericire sa crestezi boaba cu boaba( 9 kg !!!!!!!!!!)
Dar merita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida murate cu Pikant fix