Mazare cu bucatele de vitel

de Panacris in Vita, 18 Mar 2012 | 1061 vizualizari

 

Si din nou vitel!

 

INGREDIENTE

  • mazare congelata 500 g.
  • ardei rosu congelat 200 g.
  • vitel bucatele 500 g.
  • ceapa galbena 1 bucata
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • marar verde 1 legatura
  • pasta de rosii 300 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu bucatele de vitel:

Bucatelele de vitel, mazarea, ceapa taiata marunt, ardeiul, pasta de rosii, mararul tocat marunt, sarea si piperul, dupa gust, se pun toate, odata, in Kukta, oala cu presiune. Se completeaza cu cca. 1 litru de apa, se inchide cu capacul etans si se lasa la fiert cca. 1 ora de cand a inceput sa fluiere oala minune. Se serveste fierbinte cu paine. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Mazare cu bucatele de vitel-0
Mazare cu bucatele de vitel-1
Mazare cu bucatele de vitel-2
Mazare cu bucatele de vitel-3
Mazare cu bucatele de vitel-4
Mazare cu bucatele de vitel-5

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:30

mmm ce buna

Panacris 1

19.03.2012, 09:49

Multumesc de aprecieri!

MIUTA 1

19.03.2012, 12:07

Imi placeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20