Mazare cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 12 Sep 2016 | 10379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov mare
  • 2 borcane de mazare
  • 2 linguri de bulion
  • 2 catei usturoi
  • marar proaspat
  • vegeta/piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de porc o taiem cuburi si o punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l,stropim cu ulei de masline,punem apa cat sa acopere si setam functia Hight pentru 3 ore.

Dupa 1.30 se pune ceapa tocata marunt, morcovul taiat feliute si condimentele si usturoiul strivit.

Dupa 02.30 se pune mazarea scursa de zeama, bulionul subtiat cu apa si se lasa pana cand se termina programul.

La sfarsit punem marar tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post