Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Spalam bine aripioarele de pui le curatam si le punem in uleiul incins le lasam un pic sa se prajeasca si le scoatem intr-o farfurie dupa care in acelasi ulei ramas adaugam ceapa o lasam foarte putin, dupa care adaugam morcovul si ardeiul mai adaugam si o cescuta mica de supa si lasam pina scade.
Dupa ce legumele s-au inmuiat si au mai scazut adaugam mazarea si mai adaugam supa cit sa cuprinda legumele; lasam 10 min si punem aripioarele amestecam usor si potrivim de sare, piper.
Din cind in cind mai adaugati din supa pt, ca ea mai scade, cind mazarea a fiert adaugam mararul tocat si smintina amestecata cu faina mai lasam 3-4 min pe foc apoi oprim focul.
Lasam sa se raceasca un pic apoi putem servi. Pofta buna!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult