Melcisori aperitiv

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 6474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietas
  • 2 linguri ketchup
  • oregano uscat
  • 1 crenvusti din conserva
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • cascaval razuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori aperitiv:

- Aluatul de foietaj se scoate din frigider exact inainte sa il preparam. Incingem cuptorul la 180 grade .

- Intindem cu grija foaia de foietaj si ungem cu ketchup . Presaram cu oregano uscat si eventual putin piper alb. Presaram cu crenvustiul din cutie tocat marunt (sau sunca) si cu ciupercile tocate fin. Presaram cu cascaval razuit si rulam strans cu grija. Taiem felii de cca 1 cm grosime si le punem pe hartie de copt intr-o tava Eu am folosit silicon. Ungem deasupra cu ou batut si presaram in varf inca putin cascaval

- Dam la cuptor cca 30 minute, pana se rumenesc frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac si porumb