Meniu in stil chinezesc

de lia maria in Pui, 16 Feb 2011 | 7892 vizualizari

COMENTARII (35)

Adinacarla 1

16.02.2011, 16:32

am venit si eu la masa este buna si gustoasa si bucatareasa frumoasa

lia maria 1

16.02.2011, 16:34

adinacarla cu mare drag te servesc

mamaieelena 1

16.02.2011, 16:34

la preparatele chinezesti nu rezist unt pregatita sa-mi dai si mie o portie

lia maria 1

16.02.2011, 16:36

cu mare drga mamaelena

RuxyRux 1

16.02.2011, 16:44

Ce deosebit

MotanLaOale 1

16.02.2011, 16:54

foarte bun

LUK 1

16.02.2011, 16:54

tare bun..si ce turnulet frumos

rivka 1

16.02.2011, 17:04

foarte bun si arata fff bine dar ce ma distrati ca in general numiti o mancare cu orez "chinezeasca" , nu exista asa ceva, pai ce numai chinezii mananca orez, in primul rand ca mancare "chinezeasca" nu exista ca ei au un teritoriu asa intins, si sunt asa multi ca au mii de mancaruri !!!! si retete ! cu condimente si minuni de care nu am auzit noi veci ! si in al doilea rand ca fastfood-urile din europa si america pe unde sunt chinezoi, chinezesti au cateva meniuri tipice (care probabil in china nu le stie nici musca) cu orez si mult zahar (bune dar fastfood daca mananci prea des te ingrasi ca purcelusul) ....

deci zice-ti domne orez cu nustiu ce pe langa, ce chinezesc... , lasati chinezii in treaba lor.

Cris2711 1

16.02.2011, 17:06

Lia intai am gustat si am constatat ca e prea putin,iar pe urma am papat tot

lia maria 1

16.02.2011, 17:08

ruxyrux multumesc

lia maria 1

16.02.2011, 17:10

motanel
luk ma bucur ca va place

divainbucatarie 1

16.02.2011, 17:21

lia maria 1

16.02.2011, 17:27

Rivka draga, eu i-am dat numele acestei retete, tinand cont de ingredientele folosite la preparare, care sant specifice asiaticilor...ma refer la sosuri si amidon. Nu m-am referit deloc la orez, care defapt este garnitura preparatului. In rest...nu comentez.

lia maria 1

16.02.2011, 17:28

cris sa-ti fie de bine draga mea

lia maria 1

16.02.2011, 17:30

divainbucatarie ma bucur ca-ti place

Mitinita 1

16.02.2011, 17:32

ce-mi place

kamy 1

16.02.2011, 17:41

sosurlle le am cu pulpe pot face nu? maine cumpar restul si ma apuc

lia maria 1

16.02.2011, 18:01

mitinita

lia maria 1

16.02.2011, 18:03

kamy se poate si cu pulpa, dar sa elimini grasimea si pielea si va fi la fel de bun

mena29 1

16.02.2011, 18:31

Imi place mult mancarea chinezeasca

aziz 1

16.02.2011, 19:04

elena1988 1

16.02.2011, 19:07

pap si de aici

tanyapatap 1

16.02.2011, 20:49

cismaru_nicoleta 1

16.02.2011, 21:21

Lia,chinezesc-nechinezesc conteaza ca arata foarte bine si are si ingrediente specifice tarilor "galbejite "..(asa le zic eu)...deci primesc o portie mica,mica? ..

MIUTA 1

16.02.2011, 22:32

Foarte bun,o adevarata delicatesa si arata super bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branza de capra (reteta video)