Meniu in stil chinezesc

de lia maria in Pui, 16 Feb 2011 | 3824 vizualizari

 

Rapid si usor de preparat, va invit sa gustati !

 

INGREDIENTE

 

  • 1 piept de pui fara os si piele
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 ardei chili
  • 1 morcov
  • 1 telina (radacina)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita amidon
  • 1 lingura sos Worcester
  • 1 lingurita sos soia

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Meniu in stil chinezesc:

 

Spalam si curatam ardeii de seminte si cotoare, apoi ii taiem in cuburi cam de 2cm. La fel portionam si pieptul de pui. Ceapa spalata , o feliem. Morcovul si telina, dupa ce le-am curatat si spalat, le taiem in forma de betisoare subtiri.

Punem uleiul la incins in tigaia wok si pentru inceput adaugam morcovul si telina, amestecam sa nu se arda si sotam 2-3’ la flacara mare. Scoatem legumele pe o farfurie si in acelasi ulei punem ardeii cu ceapa si procedam exact la fel ca si cu morcovii, apoi le scoatem. Punem in tigaie carnea, o calim pana-si schimba culoarea si se rumeneste putin, dupa care adaugam legumele sotate. Adaugam 2 linguri de apa, sosul soia si Worcester si lasam la foc mic, cam 5’. Adaugam amidonul, amestecam putin sa se lege sosul si oprim flacara.

Servim impreuna cu orez fiert.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Meniu in stil chinezesc-0
Meniu in stil chinezesc-1
Meniu in stil chinezesc-2
Meniu in stil chinezesc-3
Meniu in stil chinezesc-4
Meniu in stil chinezesc-5
Meniu in stil chinezesc-6
Meniu in stil chinezesc-7
Meniu in stil chinezesc-8
Meniu in stil chinezesc-9
Meniu in stil chinezesc-10

COMENTARII (35)

lia maria 1

17.02.2011, 10:00

Ancuta multumesc mult

Sylvia 1

24.02.2011, 19:59

Excelent arata, superba reteta, compozitia si prezentarea

mihaelar63 1

04.03.2011, 16:37

Lia in primul rand , vreau , pt ca e facuta de tine , in al doi-lea rand ptr. ca puiul e fara piele , si nu in ultimul rand e inebunitor de colorata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04