Mere coapte cu biscuti

de luminita20_2006 in Dulciuri, 4 Noi 2009 | 4423 vizualizari

 

cui nu-i plac oare merele coapte? odata cu sosirea iernii nu cred ca exista casa in care sa nu se faca acest deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 8 mere
  • 100 gr biscuti simpli
  • 10 linguri de miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte cu biscuti:

Merele se spala si se scobesc in mijloc. Biscutii se farama sau se dau prin masina de tocat. intr-o farfurie se pun 4 linguri de miere pin care apoi se trec merele iar la final le trecem pin biscutii macinati. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt se umple mijlocul scobit cu cate o lingutita de miere si cu biscutii se da la cuptor 30 min la foc mediu.

 

RETETA IN IMAGINI

Mere coapte cu biscuti-0
Mere coapte cu biscuti-1
Mere coapte cu biscuti-2
Mere coapte cu biscuti-3
Mere coapte cu biscuti-4
Mere coapte cu biscuti-5

COMENTARII (5)

luminita20_2006 1

04.11.2009, 12:25

pana_luminita 1

05.11.2009, 22:24

chiar vreau sa incerc si eu in weekend-ul asta

rivka 1

15.11.2009, 21:58

foarte bune mi-ai dat idee, ii fac si eu sotului sapt viitoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41