Mere la tigaie

de luminita20_2006 in Dulciuri, 25 Oct 2010 | 11221 vizualizari

 

Este un desert rapid va va scoate din incurcatura daca trebuie sa faceti ceva bun si intr-un timp foarte scurt.

 

INGREDIENTE

  •  4 mere potrivite(pentru 3 portii)
  • -2 linguri zahar
  • - scortisoara
  • - 1 lingura unt
  • - inghetata caramel
  • pt caramel:
  • 1 lingura zahar+1 lingura frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere la tigaie:

Merele se curata de samburi apoi se taie cubulete nu foarte mici. Se pun intr-o tigaie merele cu unt si zahar si se pun la foc timp de 15 min. Se parat se face un caramel din o lingura de zahar care se caramelizeaza apoi se pune frisca si se ia de pe foc. Dupa 15 min merele se iau de pe foc. Se pune pe farfurile sosul caramel, apoi merele, scortisoara iar deasupra inghetata caramel.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

maria_claudia 1

25.10.2010, 16:08

luminita20_2006 1

25.10.2010, 16:32

mda...sotul desigur

Laly 1

25.10.2010, 22:09

Vreau si o portie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere cu foaie rasa