Mic dejun in cuib

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2012 | 18784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • clatite(ou,faina,lapte,sare),
  • oua,
  • 1 ardei,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 ceapa mica,
  • spanac(eu am avut congelat),
  • masline fara samburi,
  • cas sau branza,
  • piept de pui(salam,sunca,orice fel de carne),
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • putin ulei aromat (daca nu aveti ulei aromat,folositi unt),
  • putin unt,
  • patrunjel verde,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun in cuib:

Ungem o forma de yena sau termorezistenta cu unt. Pe fundul formei punem o clatita . Taiem ardeiul cubulete,usturoiul feliute,ceapa julien,le calim intr-o lingura de ulei sau putin unt Peste clatita,punem un strat cu piept de pui taiat cubulete sau fasii,peste cateva masline. Spanacul il calim si pe el in putin unt,dupa care il intindem peste masline. Peste spanac punem o felie de cas sau branza si spargem doua oua. Presaram putina sare,piper si boia si dam forma la cuptor pana este facut oul. Decoram cu patrunjel verde si servim. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun in cuib" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv