Mic dejun in cuib

de Miha in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2012 | 3011 vizualizari

 

Buna dimineata dragilor! Cred ca majoritatea dintre voi ati luat deja micul dejun, dar sa retineti ideea pentru diminetile urmatoare. :)) Sau poate pentru diseara la cina? :))

Cantitatile si ingredientele le adaptati dupa gustul si preferinta voastra.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 felii kaizer
  • 4 felii sunca de curcan
  • 4 felii de cascaval
  • 1 lingura rasa faina
  • cateva masline
  • sare si piper
  • 4 forme de sufleu de unica folosinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun in cuib:

Formele de sufleu se ung cu unt si se imbraca cu feliile de kaizer.

Ouale se bat bine cu sare si piper, apoi se amesteca cu sunca si cascavalul taiate cubulete. Adaugam faina si omogenizam.

Turnam compozitia  in forme, ornam cu cateva feliute de masline si dam la cuptor la foc mediu pentru vreo 20 de minute.

Simplu si delicios!

Sursa de inspiratie

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mic dejun in cuib 150087
retete culinare - Mic dejun in cuib 150088

COMENTARII (34)

jolygina 1

06.03.2012, 16:04

delicios

MIUTA 1

06.03.2012, 16:19

Foarte gustos

mirela0911 1

06.03.2012, 20:06

Minunat arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21