Midii marinate cu smantana

de Bya Ralu in Fructe de mare, 2 Feb 2013 | 2021 vizualizari

 

au iesit dementiale,ador midiile!!!! am luat reteta de aici,cu mici modificari bineinteles! sa nu va zic ce gust minunat ia dat ghimbirul!!!! http://stilulmeudeviata-jurnal.blogspot.ro/2012/09/scoici-marinate.html

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de midii proaspete
  • 3-4 catei de usturoi
  • vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel
  • unt
  • ulei masline
  • praf de paella,sare,piper,fulgi de chili,praf de ghimbir,busuioc,boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii marinate cu smantana:

Midiile se curata si se spala foarte bine.Cele care sunt desfacute sau crapate se arunca,nu se mananca!!!!!!Intr-o oala mare,se pune untul cu ulei de masline si ceapa tocata marunt la calit.Se lasa timp de 5 minute.Se adauga condimentele.Intr-un mojar se pune usturoiul pisat,se face pasta impreuna cu ulei de masline,se adauga in oala se caleste putin si se stinge cu vin alb,pana se evapora alcoolul.Se adauga midiile si se acopera cu un capac,se lasa cateva minute sa intre aromele.Intr-un castron se pune smantana cu patrunjelul si se subtiaza cu apa.Se toarna amestecul peste midii,amestecand bine.Se servesc cu paine prajita.

 

RETETA IN IMAGINI

Midii marinate cu smantana-0
Midii marinate cu smantana-1
Midii marinate cu smantana-2

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

03.02.2013, 12:17

de ce?sunt super bune

roxana_simona 1

03.02.2013, 16:06

super

Bya Ralu 1

03.02.2013, 17:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41