Milch Schnitte

de Michelle in Prajituri, 17 Dec 2009 | 6550 vizualizari

 

in sfarsit am incercat si eu aceasta prajitura.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 40 ml ulei
  • 40 ml apa
  • 12 lg zahar
  • 15 lg faina
  • 1 paf de copt
  • 3 lg cacao
  • Crema:
  • 350 gr ciocolata alba
  • 550ml frisca lichida
  • Sirop:
  • 500 ml apa
  • 10 lg zahar
  • 2 lg cacao
  • Glazura
  • 100 grame ciocolata neagra
  • 50 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Milch Schnitte:

se face mai intai crema

ciocolata alba se pune la foc cu 350 ml frisca,cand ciocolata e topita se pune crema la racit,eu am racit-o in zapada:))

in timp ce crema se raceste facem blatul:separam oualele,galbenusul se amesteca cu uleiul,apa,zaharul,se bate albusul spuma si se omogenizeaza cele doua compozitzi,se adauga faiana,cacao si praf de copt,se baga la cuptorul preincalzit cca 30 min.Cand este copt se scoate si se taie in doua.

siropul,caramelizam zaharul si il stingem cu apa,api adaugam cele 2 lg cacao,lasam la racit

Crema bine racita se bate pana ce se intareste,apoi se adauga cele 200 ml de frisca si se bate batz

asamblarea:

se pune o parte din blat,se insiropeaza cu jumate din sirop,se adauga toata crema,se aseaza si celalalt blat se insiropeaza cu siropul ramas si se face glazura (se topeste ciocolata in frisca lichida)se toarna peste blat si se niveleaza,se da la frigider cca 2 ore...mmm

 

RETETA IN IMAGINI

Milch Schnitte-0
Milch Schnitte-1
Milch Schnitte-2
Milch Schnitte-3
Milch Schnitte-4
Milch Schnitte-5
Milch Schnitte-6

COMENTARII (7)

Michelle

Michelle 1

02.02.2010, 22:53

cum ti-a iesit prajitura?sper ca bine!

elena1988

elena1988 1

02.02.2011, 16:46

silvia1

silvia1 1

17.04.2013, 21:44

delicu..tava de cit?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!