Milch Schnitte

de Michelle in Prajituri, 17 Dec 2009 | 6467 vizualizari

 

in sfarsit am incercat si eu aceasta prajitura.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 40 ml ulei
  • 40 ml apa
  • 12 lg zahar
  • 15 lg faina
  • 1 paf de copt
  • 3 lg cacao
  • Crema:
  • 350 gr ciocolata alba
  • 550ml frisca lichida
  • Sirop:
  • 500 ml apa
  • 10 lg zahar
  • 2 lg cacao
  • Glazura
  • 100 grame ciocolata neagra
  • 50 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Milch Schnitte:

se face mai intai crema


ciocolata alba se pune la foc cu 350 ml frisca,cand ciocolata e topita se pune crema la racit,eu am racit-o in zapada:))


in timp ce crema se raceste facem blatul:separam oualele,galbenusul se amesteca cu uleiul,apa,zaharul,se bate albusul spuma si se omogenizeaza cele doua compozitzi,se adauga faiana,cacao si praf de copt,se baga la cuptorul preincalzit cca 30 min.Cand este copt se scoate si se taie in doua.


siropul,caramelizam zaharul si il stingem cu apa,api adaugam cele 2 lg cacao,lasam la racit


Crema bine racita se bate pana ce se intareste,apoi se adauga cele 200 ml de frisca si se bate batz


asamblarea:


se pune o parte din blat,se insiropeaza cu jumate din sirop,se adauga toata crema,se aseaza si celalalt blat se insiropeaza cu siropul ramas si se face glazura (se topeste ciocolata in frisca lichida)se toarna peste blat si se niveleaza,se da la frigider cca 2 ore...mmm

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Milch Schnitte 12263
retete culinare - Milch Schnitte 12264
retete culinare - Milch Schnitte 12265
retete culinare - Milch Schnitte 12266
retete culinare - Milch Schnitte 12275
retete culinare - Milch Schnitte 12276
retete culinare - Milch Schnitte 12277

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

Michelle 1

02.02.2010, 22:53

cum ti-a iesit prajitura?sper ca bine!

elena1988 1

02.02.2011, 16:46

silvia1 1

17.04.2013, 21:44

delicu..tava de cit?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!