Minciuni

de danakarin in Dulciuri, 30 Mai 2013 | 10443 vizualizari

 

Oare de ce se cheama asa acest aluat prajit ? Am facut azi o portie...merge mai repede decat s-ar crede...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite de zahar
  • un praf de sare
  • o lingura de rom
  • faina cat cuprinde, cam 250 g
  • 2 lingurite de ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minciuni:

Din toate ingredientele framantam un aluat elastic mai tare. Il lasam sa se odihneasca o jumatate de ora in frigider. intindem apoi o foaie de cam 3-4 mm. Taiem  fasii de aluat pe care le crestam la mijloc. Trecem un capat de aluat prin acea crestatura. Obtinem astfel forma dorita. Incingem ulei intr-o tigaie si frigem minciunile pe ambele parti. Nu trebuie sa fie prea inchise la culoare. Le plasam pe un servet absorbant si le presaram cu zahar praf.

Le consumam proaspete. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minciuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

adry88 1

31.05.2013, 09:55

bune

danakarin 1

31.05.2013, 18:10

Cristina, Ruxy, Adry

danakarin 1

31.05.2013, 18:11

Ursulina, Multzumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fundite, minciunele sau uscatele