Mini cornuri fragede

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 19 Noi 2014 | 12183 vizualizari

 

Cum se lasa seara parca iti este pofta a manca ceva bun , ceva facut de casa.
O reteta usoara carenu necesita multe ingrediente si e foarte usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 1 ou
  • jumate cub drojdie
  • apa minerala
  • rasatura de lamaie si portocala
  • un varf de sare
  • rahat
  • un ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cornuri fragede:

Intr-un vas se adauga  faina si facem o gaura in mijloc unde adaugam  rasatura de portocala si lamaie, sarea, oul si separat dizolvam drojdia in apa minerala preferabil calduta si apoi o adaugam in mijloc si framantam pana obtinem un aluat lucios si elastic, pe timpul framantarii am adaugat ulei ca sa fie  fraged aluatul si mai elastic. l-am lasat la dospit  30 min la loc  calduros.

Odata crescut am intins o foaie rotunda de aluat si am   creat triunghiuri unde spre exterios am asezat rahatul si apoi l-am inchis spre interios. 

Intr-o tava de copt invelita cu  hartie de copt am adaugat corunuletele , le-am uns cu oul batut spuma si le-am dat la cuptor preincalzit pana ce s-au rumenit .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mini cornuri fragede 352732
retete culinare - Mini cornuri fragede 352733
retete culinare - Mini cornuri fragede 352734
retete culinare - Mini cornuri fragede 352735

COMENTARII (11)

Alina26 1

19.11.2014, 15:18

Si eu vreau! !!

Bya Ralu 1

20.11.2014, 00:26

iri_iri 1

20.11.2014, 22:17

ce bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!