Mini - tarte cu dulceata de capsune

de ionela2682 in Dulciuri, 26 Iun 2011 | 2024 vizualizari

 

Acelasi aluat de tarte de care m-am indragostit...

 

INGREDIENTE

Pentru 24 cosulete

  • 1 1 / 2 cani (200 grame) făină cernuta
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 / 2 cana (113 grame) unt, la temperatura camerei
  • 1 / 4 ceasca (50 grame) zahăr alb
  • 1 ou mare, uşor bătut

Umplutura:

  • dulceata de capsune
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini - tarte cu dulceata de capsune:

-zaharul se mixeaza cu untul pana se topeste

-se adauga oul usor batut

-adauga faina si omogenizeaza aluatul

-se ta da rece pentru cel putin 30 min

-se opreste putin aluat pentru stelute restul il impartim in 24 de bucati egale

-se intinde uniform in tava de briose aluatul...se da ca cuptor pana se intareste putin

-se scot ,se adauga cate 1 lingura de dulceata iar deasupra se va aseza cate o steluta foarte subtire din aluatul pastrat mai inainte

-se da la cuptor pentru inca 10 -12 min

 

TIPS-URI

1

-se pot umple cu orice fel de gem....

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Mini - tarte cu dulceata de capsune 112058
retete culinare - Mini - tarte cu dulceata de capsune 112059
retete culinare - Mini - tarte cu dulceata de capsune 112060
retete culinare - Mini - tarte cu dulceata de capsune 112061
retete culinare - Mini - tarte cu dulceata de capsune 112062
retete culinare - Mini - tarte cu dulceata de capsune 112063
retete culinare - Mini - tarte cu dulceata de capsune 112064

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

27.06.2011, 11:26

frumoase

ionela2682 1

27.06.2011, 13:36

multumesc tuturo....va pup!

Lau 1

02.07.2011, 22:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25