Minipavlova cu clementine

de mirela0911 in Prajituri, 26 Ian 2012 | 1400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 180g zahar
  • 1-2 picaturi otet
  • 200 ml frisca batuta
  • 2-3 clementine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipavlova cu clementine:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si picaturile de otet pana devine lucioasa si densa. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se formeaza din aceasta spuma doua blaturi rotunde si se da la cuptor la foc mic pentru cca 60-70 minute. Trebuie sa se uste bezeaua si sa prinda culoare.

Dupa racire, se ia unul din blaturi, se unge cu un strat de frisca, se aseaza felii de clementine, celalalt blat, iar frisca si clementine.

Simplu si bun! Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Minipavlova cu clementine 142574
retete culinare - Minipavlova cu clementine 142575
retete culinare - Minipavlova cu clementine 142576
retete culinare - Minipavlova cu clementine 142577

COMENTARII (36)

mirela0911 1

29.01.2012, 00:06

krina daaa, e buna buna

mirela0911 1

29.01.2012, 00:07

mamaie multumesc
Adina

mirela0911 1

29.01.2012, 00:08

mihaelar mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29