Minipizza din foitaj

de marcela1979 in Pizza, 23 Feb 2013 | 3464 vizualizari

 

Ceva rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj 1 pachet
  • 300 gr pasta de rosii
  • 500 gr sunca presata
  • 150 gr cascaval
  • busuioc,oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minipizza din foitaj:

Aluatul de foitaj se dezgheata la temperatura camerei.Se intinde pe masa.Peste aluat se pune pasta de rosii ,se presara busuioc si oreganoSunca se taie felii subtiri si cascavalul se taie felii sau se rade .Se aseaza frumos feliile de sunca presata si peste se pune cascavalul felii subtiri sau ras pe razatoarea cu ochiuri mari .

Se ruleaza strans si se taie bucati de 2 cm latime.Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt,se unge pe deasupra cu lapte si se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc .

Cand sunt gata se scot din cuptor si se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minipizza din foitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

23.02.2013, 19:53

Ce simpatice sunt!

Rocsi 1

23.02.2013, 20:54

Doua bucati si mie!

marcela1979 1

23.02.2013, 22:47

dau la toata lumea si va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare