Mix - fish

de mihaelar63 in Peste, 20 Noi 2011 | 1207 vizualizari

 

Sau cum se intalnesc salaii cu somnii ? De data aceasta , la mine in cuptor !!!
Doar nu era sa ii zic ,, Intalnirea pestilor''!!!
Duminica in care i-am preparat , la inceput de noiembrie , era ultima insorita .
Am profitat din plin luand tava cu noi la gradina si i-am devorat cu prietenii !!!

 

INGREDIENTE

  •  4 salai mai mici [aprox.300gr]
  •  1.5 kg  file de somn 
  • 1 pahar ketchup de casa
  • 2 linguri usturoi tocat
  • piper
  • boia
  • sare
  • ulei de porumb
  • 2  lamai
  • 1 Kapia
  • ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix - fish:

Salaii cuatati si spalati se incresteaza pe sirea spinarii [ pana simtiti ca ati taiat si osul]la un deget distanta.

 Stropiti tava cu putin ulei , asezati intercalat salaul si somnul .

Sarati ,piparati , presarati boiaua,ungeti cu usturoi,stropiti cu zeama de la o lamaie , Turnati ketchup-ul deasupra . Stropiti cu ulei .

Dati la cuptor, foc ptrivit timp de 30 min . E gata cand pestii sunt rumeniti.[ daca e necesar turnati putina apa sa nu se prinda]

Decorati cu lamaie , ardei kapia si codite de ceapa verde .

 

RETETA IN IMAGINI

Mix - fish-0
Mix - fish-1
Mix - fish-2
Mix - fish-3
Mix - fish-4
Mix - fish-5
Mix - fish-6
Mix - fish-7

COMENTARII (16)

adasev12 1

20.11.2011, 22:21

mena29 1

21.11.2011, 07:36

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 12:42

deliciosss

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04