Mix legume si pancetta in sos de rosii

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 22 Ian 2017 | 2827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200 gr pancetta
  • 200 gr naut fiert
  • 200 gr fasole fiarta
  • 250 ml suc de rosii
  • patrunjel
  • ulei
  • zahar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix legume si pancetta in sos de rosii:

Morcovii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem in doua pe lungime, apoi rondele.

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul il spalam, indepartam cotorul si il curatam bine de semintele din interior. Apoi, il taiem in cuburi potrivite ca marime .

Intr-o tigaie, punem putin ulei si cand acesta s-a incins, punem la calit ceapa impreuna cu pancetta, ardeiul si morcovul. 

Cand ceapa a prins culoare, adaugam fasolea si nautul si potrivim de sare. Lasam la foc potrivit, circa 10 minute. 

Adaugam apoi sucul de rosii si amestecam usor cu o lingura de lemn. Punem putin zahar ( in cazul in care sucul de rosii este acrisor), un pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand sucul a scazut ( lasam sa scada dupa preferinta ), dam tigaia de pe foc, presaram piper si patrunjel tocat fin. 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix legume si pancetta in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Israeli Shakshouka