Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Morcovii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem in doua pe lungime, apoi rondele.
Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.
Ardeiul il spalam, indepartam cotorul si il curatam bine de semintele din interior. Apoi, il taiem in cuburi potrivite ca marime .
Intr-o tigaie, punem putin ulei si cand acesta s-a incins, punem la calit ceapa impreuna cu pancetta, ardeiul si morcovul.
Cand ceapa a prins culoare, adaugam fasolea si nautul si potrivim de sare. Lasam la foc potrivit, circa 10 minute.
Adaugam apoi sucul de rosii si amestecam usor cu o lingura de lemn. Punem putin zahar ( in cazul in care sucul de rosii este acrisor), un pahar cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand sucul a scazut ( lasam sa scada dupa preferinta ), dam tigaia de pe foc, presaram piper si patrunjel tocat fin.
Pofta buna !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult