Mousse de ciocolata

de Doralinda in Dulciuri, 1 Iun 2014 | 3777 vizualizari

 

Pe timp de vara, o cupa cu acest desert si un pahar de apa rece......

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ciocolata ptr topit rupta in bucati mici
  • 300 gr lapte
    400 gr smantana batuta ca ptr frisca.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ciocolata:

Intr-o craticioara punem laptele si lasam pe foc , cand incepe sa fiarba, luam de pe foc si turnam intr-un vas unde avem ciocolata. Lasam 2-3 min ca sa se incalzeasca ciocolata, ptr ca daca amestecam imediat,vor ramane bucatele de ciocolata. Dupa ce amestecam bine cu telul, adaugam si smantana amestecand usor cu spatula. Turnam compozitia in cupe si lasam la frigider cateva ore, apoi decoram dupa plac.

TIPS-URI

1

In cazul in care nu s-a topit toata ciocolata in lapte, puteti folosi cuptorul cu micro unde sau bain marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)