Muesli cu sos de afine si ciocolata

de -Miti- in Mancare copii, 2 Ian 2011 | 2142 vizualizari

 

Imi fac propriile amestecuri de granola sau muesli si imi place sa descopar mereu cata o noua aroma. Mie imi plac cu iaurt simplu si asta este cina mea favorita! Bineinteles ca merge si la micul dejun,dar eu inca nu am incercat cu lapte,deoarece imi place mult cu iaurt. Nu pot sa ma gandesc la altceva mai sanatos si nu pot decat sa ma bucur ca si copii mei il papa cu multa placere.
Asta vara,special am facut un sos de afine ca sa mearga cu granola mea.Dar nu vad de ce n-ar merge si cu gem de afine. Mie imi place gustul natural si de aceea nu adaug zahar,dar daca va place mai dulce adaugati un sirop sau niste zahar.
Aici nu sunt cantitati exacte,pot fi schimbate pentru gustul fiecaruia.
Pentru copii mai adaug miere.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fulgi de ovaz 
  • 1 cana fulgi de secara
  •  miezul de la vreo 10 nuci 
  • sos sau gem de afine 
  • sirop de ciocolata 
  • optional:nuca de cocos,miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muesli cu sos de afine si ciocolata:

 

Se pun fulgii de ovaz si de secara in tava.

Se adauga restul ingredientelor si se dau la cuptor pana sunt crocante si fulgii devin usor maronii. Se serveste cu iaurt simplu.

Se pastreaza inchis ermetic.

 

 

COMENTARII (5)

LUK 1

02.01.2011, 15:08

super

vanilla 1

04.01.2011, 11:53

foarte bun dimineta cu un croaisant si un iaurt!!!

Bucataras Medi 1

09.01.2011, 11:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21