Muffins cu vişine (reţetă de post)

de diaconta in Prajituri, 13 Dec 2013 | 5815 vizualizari

 

Căutam să fac ceva bun pentru micul dejun,nu aveam timp pentru un aluat dospit,chec nu vroiam aşa că am prestat nişte muffins,nici prea dulci,foarte pufoase în ciuda faptului ca nu aveau în compoziţie ouă.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 ml ulei
  • 80 g zahar
  • 250 ml sirop de vişine
  • vişine pentru prajituri din conserva(reteta care-mi place foarte mult)
  • 2 lingurite praf de copt
  • sare
  • vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu vişine (reţetă de post):

Intr-un vas am amestecat faina cu sarea si praful de copt.

In alt vas am mixat uleiul cu zaharul si siropul de vişine.

Am pus apoi ingredientele uscate peste cele lichide si am mai mixat doar pâna s-au omogenizat.

Siropul de vişine le-a dat o culoare rozalie.

Am împartit compozitia în cele 12 forme ale tavii de briose ,am presarat deasupra lor vişinele scurse de sirop,si apoi le- am pus la cuptor la 200 de grade pentru 30 de minute.

Au fost minunate alaturi de-o cana de ceai.

S-aveţi poftă!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Muffins cu vişine (reţetă de post)-0
Muffins cu vişine (reţetă de post)-1
Muffins cu vişine (reţetă de post)-2
Muffins cu vişine (reţetă de post)-3
Muffins cu vişine (reţetă de post)-4
Muffins cu vişine (reţetă de post)-5

COMENTARII (55)

Madelline

Madelline 1

12.02.2014, 00:35

delicioase briose

Patricia Iordache

Patricia Iordache 1

01.07.2014, 01:36

Bunee! Le-am trecut la favorite!

diaconta

diaconta 1

01.07.2014, 12:13

Patricia,pentru un dulce de post,sunt chiar foarte bune.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!