Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
1.Punem cartofii la fiert.Cand s-au fiert ii lasam sa se raceasca si ii curatam de coaja.
2.Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam cepa,morcovul,usturoiul,le tocam marunt si le punem la calit.Cand s-a inmuiat putin legumele,adaugam carnea.O lasam sa se prajeasca putin,adaugam sosul de rosii,punem apa si lasam sa fiarba circa o ora.Adaugam sare si piper.
3.Intre timp taiem carnati rondele si le prajim.Taiem si cartofii tot rondele.
4.Intr-o tava incepem cu putin sos de carne,apoi acoperim cu un rand de cartofi iar sos de carne si carnati ici-colo.Mai facem iar un rand si terminam cu sosul de carne si carnati.Batem oul si il intindem pe deasupra.
5.Bagam tava la cuptor la foc potrivit,pana se rumeneste.
Pofta mare!!!!
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult