Muschi de porc in sos la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 25 Ian 2012 | 14704 vizualizari

 

Foarte bun si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschi de porc de cca 1 kg
  • 4 linguri tocana de legume/ bulion de casa/suc de rosii
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in sos la cuptor:

Spalam carnea, dupa care o taiem feli de cca 2 cm grosime.

O condimentam cu sare, piper, boia si busuioc uscat si o lasam la rece 30 de minute.

Ungem o tava termorezistenta cu cele 2 linguri de ulei, asezam bucatile de muschi, peste care vom pune tocana de legume amestecata cu apa, completam cu apa pana acoperim carnea.

Dam la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute la foc mediu.

Inainte cu 15 minute de a scoate tava din cuptor adaugam vinul si usturoiul pisat.

Noi am servit alaturi de un pilaf de orez si o salata verde.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor