Musuroi de cartita

de monik80 in Prajituri, 23 Mar 2015 | 14958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O cutie "Musuroi de cartita" Dr.Oetker
  • 2 oua
  • 50 g margarina sau unt
  • 3 linguri lapte pentru blat
  • 400 ml lapte pentru crema
  • 3 banane bine coapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

Blat: se pun intr-un castron praful pentru blat, cele doua oua, margarina si laptele si se mixeaza foarte bine pana la omogenizare. Bagam compozitia la cuptor pentru cca. 20 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Blatul se lasa cam 30 minute sa se raceasca putin apoi taiem capacul si incepem sa scobim inauntru si sfaramitam capacul  si ce am scos din interiorul blatului.

Taiem bananele in jumatate pe lungime si le aseazam in blatul scobit fara a ramane gauri, apoi facem crema: punem praful pentru crema intr-un vas impreuna cu 400 ml lapte si mixam la viteaza mare cam 4 minute. Apoi punem fulgii de ciocolata din cutie peste crema si amestecam usor cu o lingura. Punem crema peste banane, o intindem si facem o forma de musuroi, apoi punem sfaramitura peste crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bananette