Musuroi de cartita cu piersici

de adry88 in Prajituri, 25 Iun 2013 | 2235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de musuroi de cartita
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • 30 ml lapte
  • 250 ml lapte
  • 200 g iaurt
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita cu piersici:

Blat-Mixul pentru blat il adaugam intr-un vas mai mare,adaugam untul si laptele,mixam la viteza mica la inceput dupa care 5 minute la viteza mare,

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incazlzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca dupa care asezam blatul pe platoul care il vom ansambla,

Trasam un cerc la o distanta de cca 1 cm de la margine si scobim cca 1 cm adancime cu grija pentru a forma firimituri mici, care le vom pastra intr-un vas,

Insiropam blatul cu sucul din compot,asezam piersicile in scobitura care am facut-o,

Crema-intr-un vas adaugam praful de crema, laptele rece si mixam pana se ingroasa, la final adaugam iaurtul si fulgii de ciocolata si amestecam bine,

Crema obtinuta se toarna peste piersici si se adauga frimiturile deasupra cremei apasand unsor,

Dam la rece 2 ore inainte de servire,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Musuroi de cartita cu piersici 239490
retete culinare - Musuroi de cartita cu piersici 239491

COMENTARII (17)

adry88 1

25.06.2013, 21:53

multumesc

Rocsi 1

25.06.2013, 22:39

Bunnn

adry88 1

26.06.2013, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: