Negresa

de Lina24 in Prajituri, 20 Dec 2015 | 22716 vizualizari

 

 "pentru Mos Craciun"

 

INGREDIENTE

3 cani de zahar

3-4 linguri de cacao

1 cana de lapte

200 gr Unt

3 oua

1 praf de copt

2 cani de faina

Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune la fiert 1 cana de lapte ,3 cani de zahar si 3-4 linguri de cacao (cacao am amestecat-o cu zaharul ) Dupa ce s-a topit zaharul am scos 10 linguri din compozitie pentru glazura.Si am luat oala de pe foc.

Se adauga 200 gr Unt , 3 galbenusuri (unul cate unul ) , praful de copt amestecat in cele 2 cani de faina si albusul batut spuma .

Se toarna compozitia in tava de copt si se da la cuptor 45 '.Dupa coacere cand se scoate tava din cuptor se toarna glazura .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lina24 1

21.12.2015, 21:35

Multumesc

Rocsi 1

22.12.2015, 20:37

Una din prajiturile mele preferate!

Lina24 1

22.12.2015, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa delicioasa cu dulceata de visine si nectarina