Nuca prajita si sarata

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 16 Mar 2013 | 1027 vizualizari

 

Probabil vi se pare ceva extrem de simplu, care nu necesita o reteta sau explicatii.
Eu m-am gandit sa le arat celor care sunt incepatori in ale gatitului cum se poate face o gustare rapida, crocanta, delicioasa si sanatoasa.
Merg de minune cu un pahar cu bere ;)

 

INGREDIENTE

  •  miez de nuca (cat doriti) - recomand sa cumparati nuci in coaja pe care sa le spargeti acasa;
  •  putina apa;
  •  sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuca prajita si sarata:

Spargem nucile, scoateti miezul cu grija si il lasati asa cum e, bucati mari.

Incingeti o tigaie de teflon, puneti nucile, stropiti cu putina apa (cat sa se lipeasca sarea de ele), presarati sare.

Miscati tigaia si rasuciti nucile pe toate partile, 5-10 minute pana se rumensc, fiind foarte atenti sa nu se arda.

Le puneti intr-un bol, luati un pahar cu bere si mergeti in fata televizorului sa le papati.  Evident, se pot manca oriunde doriti dumneavoastra.

 

RETETA IN IMAGINI

Nuca prajita si sarata-0
Nuca prajita si sarata-1

COMENTARII (15)

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:19

Sa incercati, dar sa aveti si o bere alaturi O sa ma pomeniti

Valclaudia 1

17.03.2013, 08:50

ce figura esti!

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 09:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20