Omleta a la dana

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 4051 vizualizari

 

pt un mic dejun rapid si satios

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 felii sunculita
  • cascaval ras
  • cateva masline
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta a la dana:

Taiem sunculita cubulete, si o punem intr-o tigaie cu putin ulei, sa se rumenesca usor.

Intre timp batem ouale cu sarea, piperul si boiaua si le turnam in tigaie peste sunculita.

Intoarcem pe ambele fete pana prinde o culoare aurie.

Radem cascaval si punem deasupra, peste care vom pune maslinele taiate rondele, asezonam cu marar si patrunjel.

Noi am servit-o cu Ketch-up

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta a la dana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.06.2010, 15:29

cu siguranta

nadina73 1

03.06.2010, 23:22

super buna omleta ta danuta ,mai ai ca vin cu furcile

Dana Cristea - pusikmea 1

04.06.2010, 09:21

ms nadina, ehe, nu mai e de multms de furci

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi,ceapa si branza