Omleta cu dovlecei

de Oana in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2013 | 2474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel tanar
  • 4 felii subtiri de bacon
  • 3 oua
  • 100 gr telemea de vaca
  • 50 gr mozzarella
  • marar tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Dovlecelul se da pe razatoarea cu ochiuri mari si se trage in tigaie, in putin ulei de masline. Se adauga baconul feliat subtire si se mai lasa cateva minute pana se inmoaie. Ouale se bat bine si se amesteca cu telemeaua rasa. Se pun ouale in tigaie peste dovlecei si se lasa la foc mic. Se intoarce omleta pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii (sau cu un capac- se pune deasupra tigaii, se intoarce tigaia invers cu o miscare rapida si apoi omleta se aseaza usor in tigaie pe partea cealalta).

Se scoate omleta si se presara deasupra mozzarella rasa. Se serveste cu rosii proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Valclaudia 1

25.07.2013, 06:26

trebuie incercata!

laura_n 1

25.07.2013, 10:33

cea mai buna cu dovlecel

Rocsi 1

25.07.2013, 11:00

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stelute cu brinza