Omleta cu mamaliguta prajita

de dicarmencitta1957 in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2010 | 8406 vizualizari

 

Un mic dejun copios.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua.
  • 300 gr branza de oaie.
  • 100 ml (4 linguri de ulei)ulei de masline extravirgin.
  • mamaliga cubulete (o cescuta de cubulete).
  • sare,
  • piper roz macinat si alte condimente care ne plac,eu pun tarhon uscat la omleta.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mamaliguta prajita:

Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin.

Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si piper roz)si branza de oaie data pe razatoarea mare. Dau branza de oaie pe razatoarea mare pentru ca in combinatie cu mamaliga prajita si ouale,dau un gust deosebit.

Peste cubuletele de mamaliga prajita adaugam ouale cu branza de oaie rasa cu condimentele respective si amestecam energic ca sa nu se prinda.Putem servi aceasta omleta fara paine,este un deliciu.

Langa omleta am avut si rulouri cu cascaval si marar verde tocat cat mai marunt. Este un mic dejun copios. Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mamaliguta prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

violette 1

12.03.2010, 09:05

E foarte buna! N-am mai mancat de foarte mult timp. La fel facea si bunica mea, doar ca era fara ou, numai mamaliga amestecata cu branza de oaie!

Bucataras Medi 1

12.03.2010, 16:43

Ce bunatate ...........si ce bine arata..........felicitari,Carmen!

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti