Omleta cu mamaliguta prajita

de dicarmencitta1957 in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2010 | 3307 vizualizari

 

Un mic dejun copios.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua.
  • 300 gr branza de oaie.
  • 100 ml (4 linguri de ulei)ulei de masline extravirgin.
  • mamaliga cubulete (o cescuta de cubulete).
  • sare,
  • piper roz macinat si alte condimente care ne plac,eu pun tarhon uscat la omleta.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mamaliguta prajita:

Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin.

Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si piper roz)si branza de oaie data pe razatoarea mare. Dau branza de oaie pe razatoarea mare pentru ca in combinatie cu mamaliga prajita si ouale,dau un gust deosebit.

Peste cubuletele de mamaliga prajita adaugam ouale cu branza de oaie rasa cu condimentele respective si amestecam energic ca sa nu se prinda.Putem servi aceasta omleta fara paine,este un deliciu.

Langa omleta am avut si rulouri cu cascaval si marar verde tocat cat mai marunt. Este un mic dejun copios. Pofta buna !!!

 

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu mamaliguta prajita-0
Omleta cu mamaliguta prajita-1
Omleta cu mamaliguta prajita-2
Omleta cu mamaliguta prajita-3
Omleta cu mamaliguta prajita-4
Omleta cu mamaliguta prajita-5
Omleta cu mamaliguta prajita-6
Omleta cu mamaliguta prajita-7
Omleta cu mamaliguta prajita-8
Omleta cu mamaliguta prajita-9
Omleta cu mamaliguta prajita-10

COMENTARII (6)

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 22:45

Multumesc nadina73,asa este,este chiar foarte buna omleta cu mamaliguta prajita.

violette 1

12.03.2010, 09:05

E foarte buna! N-am mai mancat de foarte mult timp. La fel facea si bunica mea, doar ca era fara ou, numai mamaliga amestecata cu branza de oaie!

Bucataras Medi 1

12.03.2010, 16:43

Ce bunatate ...........si ce bine arata..........felicitari,Carmen!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41