Omleta cu marar

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 3671 vizualizari

 

E modul preferat de a manca omleta. Un mic dejun rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o legatura de marar
  • 100 gr branza 
  • condimente: chili, sare si un praf de piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar:

Adaugam condimentele, mararul tocat si branza rasa in ouale "desfacute". Omogenizam compozitia si o punem la copt intr-o tigaie cu fundul gros, si unsa in prealabil cu ulei sau unt, pentru a nu se arde. Cand omleta incepe sa se prinda de tigaie, cu o spatula de lemn, introdusa pana in mijlocul tigaii, o desprinem usor pentru a nu se rupe.

Sa  aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

pentru ca omleta sa fie pufoasa si mai putin grea, se bat albusurile separat, dupa care se adauga galbenusurile

2

se lasa sa se prinda bine pe toata suprafata fara a se amesteca

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta cu marar 103188
retete culinare - Omleta cu marar 103189
retete culinare - Omleta cu marar 103190
retete culinare - Omleta cu marar 103191
retete culinare - Omleta cu marar 103192
retete culinare - Omleta cu marar 103193
retete culinare - Omleta cu marar 103194
retete culinare - Omleta cu marar 103195

COMENTARII (35)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2011, 12:33

susu 1

09.05.2011, 16:09

Ce culoare minunata, si mie imi place omleta la nebunie, mai ales cu oua de tara, ceapa si branza de oaie

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2011, 14:22

Multumesc draga Susu! Vara imi place mult cu marar proaspat dar nu neaparat,,, de multe ori o combin cu ciuperci, branza, rosii, ceapa, sunca,,, orice am in casa
Si acum am folosit chiar branza de oaie

Pup cu drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S