Omleta cu mazare la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2013 | 3735 vizualizari

 

O reteta pentru un mic dejun de duminica sau o idee de aperitiv cum a fost in cazul meu.
Nu este mult de munca iar rezultatul este unul delicios.
Puteti pune in compozitie orice legume doriti.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 fir carnat
  • 5 ciuperci
  • ceapa verde
  • 1 conserva mazare
  • 1 lingura ulei
  • sare,piper,patrunjel uscat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mazare la cuptor:

Taiem ceapa verde marunt,ciupercile si carnatul feliute si le calim intr-o lingura de ulei. Lasam compozitia de mai sus sa se racoreasca usor. Condimentam cu sare,piper si patrunjel uscat dupa gust. Separam ouale,galbenusurile  le amestecam cu compozitia de mai sus impreuna cu mazarea strecurata. Albusurile le batem spuma,le adaugam peste amestecul de legume si amestecam cu dosul unei linguri,de jos in sus. Turnam totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 25-30 de minute pana incepe sa se rumeneasca usor. O lasam la racit dupa care o taiem si o servim.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mazare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Angelina_Elena 1

14.02.2013, 18:19

Sim0na 1

14.02.2013, 19:28

Tare mult imi plac omletele

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de orez