Omleta cu piure de mazare si spanac

de CookieMonster in Mancare copii, 17 Mai 2013 | 2865 vizualizari

 

Suntem la diversificare si incercam tot timpul lucruri noi

 

INGREDIENTE

Omleta

  • 1 galbenus
  • 60 ml lapte formula preparat
  • 2 linguri de branza fara sare
  • 20 ml apa

Piure de mazare cu spanac

  • 30 g mazare
  • 1 legatura spanac
  • 1 fir mic de ceapa
  • 3 linguri de branza fara sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu piure de mazare si spanac:

Omleta:

1. Intr-o tigaie ce nu se lipeste puteti apa la infierbantat.

2. Amestecati galbenusul de ou cu laptele preparat ( la 60 ml apa 2 masuri de lapte), branza si puneti-le in tigaia cu apa fierbinte. Lasati la foc mic 10 minute si inca 10 - 15 minute la foc iute. Se amesteca din cand in cand.

Piure de mazare:

1. Spalati bine spanacul si ceapa, lasati-le la uscat pe un prosop absorbant si apoi taiati-le marisor.

2. Intre timp puneti la fiert 300 ml de apa, cand incepe sa clocoteasca adaugati mazarea, spanacul si ceapa. Lasati-le pe foc 20 - 25 de minute.

3. Cand au fiert scurgeti excesul de apa, adaugati lingurile de branza si mixati cu blenderul vertical.

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Este recomandata omleta dupa varsta de 7 luni

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta cu piure de mazare si spanac 229015
retete culinare - Omleta cu piure de mazare si spanac 229016
retete culinare - Omleta cu piure de mazare si spanac 229017
retete culinare - Omleta cu piure de mazare si spanac 229018
retete culinare - Omleta cu piure de mazare si spanac 229019

COMENTARII (21)

CookieMonster 1

20.05.2013, 12:48

multumesc

Bya Ralu 1

22.05.2013, 12:11

jolygina 1

04.06.2013, 23:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25