Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita

de merisor in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2012 | 1768 vizualizari

 

Cui nu-i place carnea de porc afumata si pastrata la garnita??
Si merge la fix cu omleta.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 g urda
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri gris
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 50 g unt
  • carne de porc de la garnita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita:

Se pune intai grisul in laptele rece si se lasa cateva minute sa isi mareasca putin volumul dupa care se amesteca cu branza urda si mararul.

Se bat ouale, si se pun peste compozitia cu ou si urda.

Punem untul la topit pe foc in tigaia teflonata, turnam compozitia si mestecam de cateva ori pentru a se patrunde uniform, dupa care lasam sa se formeze crusta si intoarcem pe partea cealalta.

Am servit cu carne afumata de la garnita si muraturi.

 

TIPS-URI

1

Se poate amesteca si carnea in omleta

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita 171544
retete culinare - Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita 171545
retete culinare - Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita 171546
retete culinare - Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita 171547
retete culinare - Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita 171548
retete culinare - Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita 171549
retete culinare - Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita 171550
retete culinare - Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita 171551

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

26.07.2012, 10:18

mamaieelena 1

26.07.2012, 20:03

bun,bun

merisor 1

26.07.2012, 20:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18