Omleta la Cuptor

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2014 | 4156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua{daca sunt mai mari puneti 5},
  • marar, patrunjel,
  • 300 gr sunca presata,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 ceapa,
  • sare, piper,
  • 1 lingura gris,
  • 3 linguri smintina,
  • 100 gr masline fara simburi{optional},
  • 200 gr cascaval, 200 gr ciuperci.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la Cuptor:

Batem ouale cu sarea, grisul,piperul apoi adaugam smintina.

Taiem bastonase sunca presata si ciupercile apoi   le asezam pe fundul tavii pe care am uns-o cu uleiul de masline.

Tocam zarzavatul, preseram deasupra bastonaselor apoi adaugam ouale batute si iar presaram cascaval ras si maslinele taiate rondele iar la final punem ceapa taiata rondele.

Bagam la cuptor 175 grade pentru 20 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor